Àlbum de cromos Junior All-Star 2020-2021

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC crea un àlbum de cromos on els protagonistes són els propis jugadors/es, amb l'objectiu de reforçar la xarxa entre totes les categories i millorar el sentiment de pertinença al club.


Person responsible for the Good Practice

Marc Salinas

Marketing & Communication Director

Club Junior 1917

Good Practice publisher

Description

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC crea un àlbum propi de cromos de 75 pàgines i 450 cromos, on els protagonistes són els jugadors del Junior FC.

L'àlbum es va produïr i distribuïr gràcies a una empresa externa, amb el disseny exclusiu elaborat per l'equip de marketing i comunicació del club.

Aquest àlbum inclou fotografies de tots i totes les jugadores de la secció d'hockey, des de l'escola fins la divisió d'honor, agrupada per equips i categories, amb foto individual, nom, dorsal i posició en el camp, destancant també aquells jugadors/es amb assoliments esportius.


La difussió d'aquesta bona pràctica ha estat la següent:

Needs

- Reforçar la xarxa entre tots els jugadors/es de totes les categories, perquè es coneguin entre ells/es.

- Millorar el sentiment de pertinença al club.

Results

Customer satisfaction. Va suposar un impacte molt positiu, especialment entre els jugadors/es dels equips més petits. Els nois i noies varen tenir una oportunitat d'interactuar després d'un any complicat on les relacions s'han vist molt limitades. També va reforçar la xarxa entre totes les categories, perquè es coneguin entre ells/es, ja sigui a través de les fotos com en l'intercanvi de cromos.

Increase in turnover. Va suposar un ingrés extra. El club va tenir una nova font d'ingressos directes i indirectes (crear nous espais per patrocinadors).

Greater brand reputation. Més visibilitat dels patrocinadors. Es va donar valor a l'escola d'hockey, ressaltant el protagonisme dels jugadors i va millorar el sentiment de pertinença al club.

Management scopes

Organization culture and leadership (Social responsibility and good governance of organizations)

Files

Year

2021

Price

Unspecified

Team

Marc Salinas

Violeta CometPublished on*** 19 Oct 2021Comments


Log in to leave a comment.


We’re preparing the Good Management Practice file. You’ll be able to download it in a few seconds

Supporters