Àlbum de cromos Junior All-Star 2020-2021

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC crea un àlbum de cromos on els protagonistes són els propis jugadors/es, amb l'objectiu de reforçar la xarxa entre totes les categories i millorar el sentiment de pertinença al club.


Responsable de la bona pràctica

Marc Salinas

Marketing & Communication Director

Club Junior 1917

Publicador de la bona pràctica

Descripció

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC crea un àlbum propi de cromos de 75 pàgines i 450 cromos, on els protagonistes són els jugadors del Junior FC.

L'àlbum es va produïr i distribuïr gràcies a una empresa externa, amb el disseny exclusiu elaborat per l'equip de marketing i comunicació del club.

Aquest àlbum inclou fotografies de tots i totes les jugadores de la secció d'hockey, des de l'escola fins la divisió d'honor, agrupada per equips i categories, amb foto individual, nom, dorsal i posició en el camp, destancant també aquells jugadors/es amb assoliments esportius.


La difussió d'aquesta bona pràctica ha estat la següent:

Necessitats

- Reforçar la xarxa entre tots els jugadors/es de totes les categories, perquè es coneguin entre ells/es.

- Millorar el sentiment de pertinença al club.

Resultats

Satisfacció clients. Va suposar un impacte molt positiu, especialment entre els jugadors/es dels equips més petits. Els nois i noies varen tenir una oportunitat d'interactuar després d'un any complicat on les relacions s'han vist molt limitades. També va reforçar la xarxa entre totes les categories, perquè es coneguin entre ells/es, ja sigui a través de les fotos com en l'intercanvi de cromos.

Augment de facturació. Va suposar un ingrés extra. El club va tenir una nova font d'ingressos directes i indirectes (crear nous espais per patrocinadors).

Major notorietat de marca. Més visibilitat dels patrocinadors. Es va donar valor a l'escola d'hockey, ressaltant el protagonisme dels jugadors i va millorar el sentiment de pertinença al club.

Àmbits de gestió

Cultura de l'organització i lideratge (Responsabilitat social i bon govern de les organitzacions)

Annexos

Any

2021

Preu

Sense especificar

Equip

Marc Salinas

Violeta CometPublicada el 19 oct. 2021Comentaris


Inicia sessió per comentar.


Estem preparant l'arxiu de la bona pràctica de gestió. En pocs segons, el podràs descarregar

Supporters