Claror compromesa amb la lluita contra el càncer

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, i en col·laboració amb l'Associació Front Marítim Barceloneta, la Fundació Claror es va sumar a l'esdeveniment solidari per recaptar fons per la investigació del càncer de mama. Organitzant, des del Claror Marítim, una màster de Zumba Familiar.


Person responsible for the Good Practice

Fundació Claror

Good Practice publisher

Description

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, i en col·laboració amb l'Associació Front Marítim Barceloneta, la Fundació Claror es va sumar a l'esdeveniment solidari per recaptar fons per la investigació del càncer de mama.

Des del Claror Marítim van organitzar una màster de Zumba Familiar el dissabte 20 d'octubre a les 13.30h al Parc de la Barceloneta, Passeig Marítim de la Barceloneta, 15.

En aquest esdeveniment solidari, la Fundació Claror, també va tenir presencia amb un stand informatiu de 10 a 15 hores. Tothom estava convidat! Perquè hi ha #1000raons per moure'ns pel càncer de mama.

Cal destacar que el Claror Marítim té signat un conveni amb l'Associació d'Amics de l'Hospital del Mar, mitjançant el qual oferim una activitat supervisada per a dones afectades de càncer de mama i des del club disposen de professionals titulats en activitat física i tota una àrea de salut, amb metges i fisioterapeutes que vetllen per les necessitats de tots els usuaris.

La Fundació Claror ha signat diversos convenis amb organitzacions expertes en el tractament de persones que pateixen una malatia oncològica. L’objectiu és oferir un acompanyament per a la millora de la qualitat de vida mitjançant la pràctica d’activitat física supervisada per l’àrea de salut dels Clubs Claror. A més, col·laboren amb diferents iniciatives d’entitats socials:

  • Conveni amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (des del 2013): Han dissenyat i organitzen al Claror Sardenya una activitat grupal d’exercici físic per a persones supervivents de càncer.
  • Conveni amb l’Hospital de Sant Pau (des del 2017): Han dissenyat i organitzen al Claror Cartagena una activitat grupal d’exercici físic per a dones que pateixein o han patit càncer de mama.
  • Conveni de col·laboració amb la Fundació Amics de l’Hospital del Mar (2018): Han dissenyat i organitzen al Claror Marítim un programa exclusiu d’exercici físic per a dones que pateixein o han patit càncer de mama.
  • Inscripcions solidàries de La Milla (2017 i 2018): Sensibilitzats amb el càncer infantil, han dedicat les inscripcions solidàries de la cursa popular a dos projectes (al 2017 van destinar els fons per a la construcció de l’Hospital "Pediatric Cancer Center" impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu i al 2018 van destinar-los a La Casa del Xuklis, gestionada per l’Associació AFANOC).
  • Suport al projecte "De l’Hospital a La Catedral": Projecte liderat pel Xavi Vallès, malalt de càncer, i que suma esport i solidaritat. El repte esportiu és pedalejar de l’Hospital de la Vall d’Hebrón fins la Catedral de Santiago de Compostela en 17 dies i el repte solidari és finançar un assaig clínic de l’Institut de Recerca del Vall d’Hebrón sobre tumors cerebrals infantils.
     

Files

Year

2018

Price

UnspecifiedPublished on*** 12 Nov 2021Comments


Log in to leave a comment.


We’re preparing the Good Management Practice file. You’ll be able to download it in a few seconds

Supporters